Sprekers bij Regionale bijeenkomst ZUID-Nederland: In-en uitleven met creatieve werkvormen - een verrassende avond vol energie.

Regionale bijeenkomst ZUID-Nederland: In-en uitleven met creatieve werkvormen - een verrassende avond vol energie.

Over de sprekers

  1. Koerts Meijer (Hans)

    Koerts Meijer (Hans)

    Hans Koerts Meijer (1946) in het kort. Opleidingen in zijn leven als trainer/coach: HBO kunstzinnig therapeut, biografie begeleiding, dynamische oordeelsvorming, MBTI (een psychologisch model volgens het gedachtengoed van Jung), CTT (over onderzoeken en veranderen van waarden in organisaties), familie- en organisatie opstellingen bij het Bert Hellinger instituut en improvisatie-theater. Muziek maken is een belangrijk aspect in zijn leven; stembevrijding, optredens en vele workshops op muziekgebied zijn de revue gepasseerd. Hans heeft vanaf 1988 voor non profit organisaties en bedrijven gewerkt. Sinds 2008 werkt hij voor de Alba Academie als docent. De laatste jaren begeleid hij vooral individuele coach gesprekken. Samen met zijn vrouw Jannie organiseert hij huiskamer concerten, en geef creatieve cursussen op hun eigen cultuurplekje ‘Perelaar’.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Deelname is alleen voor NOBCO-leden en medewerkers van onze NOBCO-Partners.

NOBCO-leden kunnen zich aanmelden door in te loggen op onze website met hun persoonlijke inloggegevens.
Medewerkers van onze NOBCO-Partners kunnen zich aanmelden door een account aan te maken of bij het al hebben van een account in te loggen met hun persoonlijke inloggegevens en gebruik te maken van de ontvangen ticketcode.

Sluiten