Over Regionale bijeenkomst ZUID-Nederland: In-en uitleven met creatieve werkvormen - een verrassende avond vol energie.

Regionale bijeenkomst ZUID-Nederland: In-en uitleven met creatieve werkvormen - een verrassende avond vol energie.

Hans Koerts Meijer (1946) weet van iedere workshop of training een feest te maken. Met zijn enthousiasme en energie neemt hij je mee in de wereld van creatieve werkvormen in de coaching.

Hans-Koerts-Meijer-web

Het doel van de avond is om je eigen creativiteit en het ‘vrije kind’ in jezelf te (her)ontdekken. Het is een verrijking om, naast verbale interventies, te kunnen werken met non verbale, creatieve technieken. Het kan van grote meerwaarde zijn voor coaches, maar ook coachees kunnen zeer gebaat zijn bij de kracht die creatieve werkvormen oproepen.

Locatie
Veldhoven 
Het adres van de locatie wordt vermeldt in de bevestigingsmail die je ontvangt nadat je hebt aangemeld. Ook ontvang je het adres in de mail met praktische informatie, welke je 1 week voorafgaand de bijeenkomst ontvangt.

Inschrijven
Deelname is voor alle NOBCO-coaches en is gratis. Doe je mee? Schrijf je dan uiterlijk donderdag 9 mei voor 17.00 uur in via de knop rechts bovenaan deze pagina.

Annuleringsvoorwaarden
Ben je op donderdag 16  mei onverhoopt verhinderd? Afmelden kan via de NOBCO-website tot 9 mei a.s. 17.00 uur door in te loggen met je persoonlijke inloggegevens. Daarna is het alleen nog mogelijk om af te melden via e-mail.
Bij annulering na donderdag 9 mei 17:00 uur of afwezigheid zonder afmelding zijn wij genoodzaakt je € 45,- exclusief btw in rekening te brengen voor de gemaakte administratiekosten. 
Dit geldt ook bij afmelding of afwezigheid vanwege ziekte of ander onvoorziene situaties.

Beeldopnamen bij NOBCO-bijeenkomsten
Tijdens bijeenkomsten van NOBCO kunnen opnames en foto's worden gemaakt. Deelnemers geven door het registreren voor de bijeenkomst stilzwijgend toestemming aan NOBCO om video- en fotobeelden te maken en te publiceren. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Als je niet herkenbaar op foto’s of video's wilt staan, kunt je dit vooraf aangeven via het e-mailadres info@mosevents.nl of ter plekke aan de organisatoren van de bijeenkomst.

Dit geldt alleen voor beeldmateriaal dat gemaakt is door of in opdracht van NOBCO. Het kan voorkomen dat andere bezoekers foto’s of opnames maken, daar heeft NOBCO geen invloed op.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Deelname is alleen voor NOBCO-leden en medewerkers van onze NOBCO-Partners.

NOBCO-leden kunnen zich aanmelden door in te loggen op onze website met hun persoonlijke inloggegevens.
Medewerkers van onze NOBCO-Partners kunnen zich aanmelden door een account aan te maken of bij het al hebben van een account in te loggen met hun persoonlijke inloggegevens en gebruik te maken van de ontvangen ticketcode.

Sluiten