Programma van Regionale bijeenkomst ZUID-Nederland: In-en uitleven met creatieve werkvormen - een verrassende avond vol energie.

Regionale bijeenkomst ZUID-Nederland: In-en uitleven met creatieve werkvormen - een verrassende avond vol energie.

Programma van Regionale bijeenkomst Zuid-Nederland: In-en uitleven met creatieve werkvormen - een verrassende avond vol energie.

Op donderdag 16 mei:
18:30 - 19:00 Ontvangst
19:00 - 21:30 Start creatieve workshop door Hans Koerts Meijer Door Koerts Meijer (Hans)
21:30 - 22:00 Afsluitende borrel
  1. Van 19:00 tot 21:30

    Start creatieve workshop door Hans Koerts Meijer

    Door Koerts Meijer (Hans)

    Hans Koerts Meijer (1946) weet van iedere workshop of training een feest te maken. Met zijn enthousiasme en energie neemt hij je mee in de wereld van creatieve werkvormen in de coaching.

    Het doel van de avond is om je eigen creativiteit en het ‘vrije kind’ in jezelf te (her)ontdekken. Het is een verrijking om, naast verbale interventies, te kunnen werken met non verbale, creatieve technieken. Het kan van grote meerwaarde zijn voor coaches, maar ook cliënten kunnen zeer gebaat zijn bij de kracht die creatieve werkvormen oproepen.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Deelname is alleen voor NOBCO-leden en medewerkers van onze NOBCO-Partners.

NOBCO-leden kunnen zich aanmelden door in te loggen op onze website met hun persoonlijke inloggegevens.
Medewerkers van onze NOBCO-Partners kunnen zich aanmelden door een account aan te maken of bij het al hebben van een account in te loggen met hun persoonlijke inloggegevens en gebruik te maken van de ontvangen ticketcode.

Sluiten