Over 14e Wetenschappelijk NOBCO-Symposium Coaching en Onderzoek

14e Wetenschappelijk NOBCO-Symposium Coaching en Onderzoek

Wil jij weten hoe evidence-based practice jouw coaching kan versterken? 

Als je gepassioneerd bent over coaching en wilt leren hoe je jouw impact kunt vergroten met wetenschappelijk onderbouwde benaderingen, kom dan naar het jaarlijkse live NOBCO-Symposium dat plaatsvindt op donderdag 23 november in Hoofddorp. 

Wat kun je verwachten?  
Als je de wereld van evidence-based practice in coaching wilt onderzoeken en ontdekken is dit symposium echt iets voor jou! We gaan tijdens dit evenement dieper in op de principes en methoden van evidence-based coaching, waarbij de nieuwste onderzoeksresultaten en praktische toepassingen veelal aan bod komen. Kom luisteren naar gerenommeerde experts en beoefenaars op het gebied van coaching. Zij delen graag hun inzichten en ervaringen met je. Daarnaast is er volop ruimte om te netwerken en in gesprek te gaan met de sprekers en vakgenoten.  

Voor wie is dit evenement bedoeld?  
Dit evenement is bedoeld voor coaches, HR-professionals, leidinggevenden, trainers en iedereen die geïnteresseerd is in het vergroten van de effectiviteit van coaching met inzichten uit wetenschappelijk onderzoek. Je hoeft zelf geen onderzoeker te zijn of ervaren in het vakgebied, dit evenement biedt namelijk waardevolle inzichten voor iedereen. 

Locatie
De locatie is gevestigd in Hoofddorp. Ben je aangemeld, dan ontvang je de locatiegegevens in de mail met praktische informatie.

Reserveer je plek!  
Mis de kans om je coachingvaardigheden naar een hoger niveau te tillen niet. Maak daarbij gebruik van de mogelijkheden om in gesprek te gaan met onderzoekers en experts. Zo kun jij je steentje bijdragen aan het verbinden van onderzoek en praktijk. Meld je aan en reserveer nu je plek voor dit symposium. Hiermee verzeker je jezelf van een dag vol kennis, inspiratie en netwerkmogelijkheden. 

Aanmelden
Schuif jij ook aan? Noteer 23 november in je agenda en meld je aan voor 21 november, 16:00 uur!
Leden kunnen zich alleen aanmelden door rechtsbovenin dit scherm in te loggen met jouw NOBCO-account.
Na jouw aanmelding ontvang je uiterlijk een week voor het event een email met daarin meer praktische informatie over je deelname.

Wanneer deelnemers zich registreren, verbinden zij zich ertoe om deel te nemen en nemen zij de verantwoordelijkheid op zich voor de tijd, middelen en kansen op de wachtlijst die verloren gaan als ze zich niet tijdig afmelden.

Kosten
€ 95,- exclusief btw voor niet-leden.
NOBCO-coaches kunnen gratis deelnemen
Ben je geen lid, maar wel werknemer van een NOBCO-partner: meld je aan door een mail te sturen met vermelding bij welke partner je werkzaam bent.

Annuleringsvoorwaarden
Voor deze bijeenkomst hanteren wij de volgende annuleringsvoorwaarden:
Ben je verhinderd? Bij annulering na donderdag 16 november, 16:00 uur of afwezigheid zonder afmelding zijn we genoodzaakt je € 45,- exclusief btw in rekening te brengen voor gemaakte administratiekosten.

PE-Uren
Aan deze bijeenkomst zijn 5 PE-uren toegekend. Deze ontvang je alleen als je alle programmaonderdelen hebt gevolgd. 

We zien je graag op 23 november 2023!

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Deelnametarief is exclusief btw.

Sluiten