Sprekers bij LHBTIQ+-Webinar 'Omgaan met minderheidsstress'

LHBTIQ+-Webinar 'Omgaan met minderheidsstress'

Over de sprekers

 1. Berghouwer, C.B. (Brand)

  Berghouwer, C.B. (Brand)

  is NOBCO-coach en betrokken bij de vaksectie LHBTIQ+ inclusie. Hij is ACT & psychosociaal therapeut in opleiding en werkt uitsluitend met en voor de LHBTIQ+ community, met nadruk op trans- en genderdiverse mensen.
 2. Loopuijt (Charlie)

  Radboud Universiteit, werkte mee in een groot ZONMW onderzoek (Mijn gender, wiens zorg?, 2023) en schreef daarvoor onder andere het hoofdstuk over minderheidsstress. Binnen Nederland is Charlie een van de weinige experts op dit model. Hen werkt ook samen met de Panchankis groep (Yale University, V.S.) aan het minderheidsstress model en neemt de meest recente uitkomsten en adviezen uit lopend onderzoek naar affirmatieve therapie mee.
 3. Wynn (Marc)

  is NOBCO-coach en heeft zich gespecialiseerd in NLP. Hij schrijft op dit moment een scriptie voor de opleiding Internationaal NLP trainer

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Deelname is alleen voor NOBCO-aangeslotenen en medewerkers van onze NOBCO-Partners.

NOBCO-aangeslotenen kunnen zich aanmelden door in te loggen op onze website met hun persoonlijke inloggegevens.
Medewerkers van onze NOBCO-Partners kunnen zich aanmelden door een account aan te maken of bij het al hebben van een account in te loggen met hun persoonlijke inloggegevens en gebruik te maken van de ontvangen ticketcode.

Sluiten