Over Werken met de Internationale Ethische Code GEANNULLEERD ivm Corona

Werken met de Internationale Ethische Code GEANNULLEERD ivm Corona

 

Vanwege het coronavirus zijn NOBCO-events tot 1 juni geannuleerd. Indien je je hebt aangemeld voor één van de komende events, houd dan je mailbox en telefoon in de gaten, zodat we je op de hoogte kunnen stellen van de annulering van het event.

 

Wil je meer weten over de IEC en de juiste toepassing daarvan? 

In deze interactieve workshop krijg je een korte introductie van de IEC en van hoe deze is opgebouwd, de achtergrond van de verschillende artikelen en de toepassing daarvan. Ook wordt het werk van de klachtencommissie toegelicht. Vervolgens gaan we aan de slag met vragen van de deelnemers over de toepassing van de IEC in de eigen praktijk en/of gebruiken we een casus om de toepassing van de verschillende onderdelen van de IEC nader toe te lichten.

Over de spreker


Martin Heynen is als Master Practitioner coach aangesloten bij de NOBCO. Martin is tevens assessor en lid van de klachtencommissie.

Kosten
€ 45,- excl. BTW, NOBCO-coaches gratis 

Annuleringsvoorwaarden
Voor deze bijeenkomst hanteren wij de volgende annuleringsvoorwaarden:
Ben je dinsdag 21 april verhinderd? 
Bij annulering na vrijdag 17 april 12.00 uur of afwezigheid zonder afmelding zijn we genoodzaakt je € 45,- in rekening te brengen voor gemaakte administratie- en cateringkosten.
Dit geldt ook bij afmelding of afwezigheid vanwege ziekte of andere onvoorziene situaties.

Voor events die plaatsvinden na 6 april bestaat ook een kans dat ze aangepast plaatsvinden, gewijzigd of geannuleerd worden. Met een kleine twee weken is er meer zicht op de dan geldende maatregelen en nieuwe richtlijnen of adviezen. Per event wordt bekeken wat een geschikte manier is van hosten en faciliteren voor deelnemers. Inmiddels worden diverse mogelijkheden onderzocht.

Zodra er nieuw NOBCO-aanbod beschikbaar is, wordt dit direct bekend gemaakt

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Sluiten