Over Vaksectie LHBTIQ+ 'Queer Library'

Vaksectie LHBTIQ+ 'Queer Library'

Tijdens onze eerste live bijeenkomst op 23 mei staat de relatie met LHBTIQ+´ers centraal.

Wat vraagt deze relatie van jou van mens tot mens? En als coach?

Omdat onbekend onbemind maakt, gaan we in kleine groepjes in gesprek met LHBTIQ+´ers. Dat doen we in de vorm van een Queer library, een levendige werkvorm.

Wat gaan we doen?
Je gaat als deelnemer het gesprek aan met een ‘queer boek’ met wie je dieper kunt duiken in hun leven en de vragen die erbij horen, zoals wat het is om tot een minderheid te behoren.

En de ‘boeken’ kunnen jou ook vragen stellen. Zo wordt het een gelijkwaardig gesprek, van mens tot mens.

Wat leer je ervan?
Wij willen jullie de mogelijkheid bieden om te onderzoeken wat LHBTIQ+'ers voor antwoorden hebben gevonden in hun leven en waar zij mee worstelen. En natuurlijk alle leuke, fijne en geweldige aspecten van het leven als LHBTIQ+ minderheid. 

  • Wat voor stress is die minderheidsstress eigenlijk in het leven van LHBTIQ+'ers? En hoe gaan zij daarmee om? En wat is hardnekkig?
  • Wat voor gemak of ongemak voel je in het gesprek?
  • Wat kom je te weten over wat je raakt in het gesprek en wat je deelt samen?
  • Welke vragen stel je en aan welke waarden raken die? Van jou als mens, maar ook aan die van het ‘boek’?

Aanpak
Korte gezamenlijke aftrap om vervolgens in gesprek te gaan met de ‘boeken’.

In de nabespreking staan we samen stil bij waar en hoe de gesprekken jou als mens raakten en wat je na deze bijeenkomst meeneemt naar je eigen coachpraktijk.

Tip: kijk vooraf de webinar van 20 maart over wat minderheidsstress is. Dit webinar is  terug te kijken via deze link:  https://www.youtube.com/watch?v=CJqY8qpACYU

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats in Laren.
Het exacte adres van de locatie wordt vermeldt in de bevestigingsmail die je ontvangt nadat je hebt aangemeld. Ook ontvang je het adres in de mail met praktische informatie, welke je 1 week voorafgaand de bijeenkomst ontvangt.

Inschrijven
Deelname is voor alle NOBCO-coaches en is gratis. Doe je mee? Schrijf je dan uiterlijk donderdag 16 mei  09.00 uur in via de knop rechts bovenaan deze pagina.
Maximale aantal deelnemers is 40.

Annuleringsvoorwaarden
Ben je op donderdag 23 mei onverhoopt verhinderd? Afmelden kan via de NOBCO-website tot 16 mei 09.00 uur door in te loggen met je persoonlijke inloggegevens. Daarna is het alleen nog mogelijk om af te melden via e-mail.
Bij annulering na donderdag 16 mei 09:00 uur of afwezigheid zonder afmelding zijn wij genoodzaakt je € 45,- exclusief btw in rekening te brengen voor de gemaakte administratiekosten. 
Dit geldt ook bij afmelding of afwezigheid vanwege ziekte of ander onvoorziene situaties.

Beeldopnamen bij NOBCO-bijeenkomsten
Tijdens bijeenkomsten van NOBCO kunnen opnames en foto's worden gemaakt. Deelnemers geven door het registreren voor de bijeenkomst stilzwijgend toestemming aan NOBCO om video- en fotobeelden te maken en te publiceren. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Als je niet herkenbaar op foto’s of video's wilt staan, kun je dit vooraf aangeven via het e-mailadres info@mosevents.nl of ter plekke aan de organisatoren van de bijeenkomst.

Dit geldt alleen voor beeldmateriaal dat gemaakt is door of in opdracht van NOBCO. Het kan voorkomen dat andere bezoekers foto’s of opnames maken, daar heeft NOBCO geen invloed op.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Deelname is alleen voor NOBCO-leden en medewerkers van onze NOBCO-Partners.

NOBCO-leden kunnen zich aanmelden door in te loggen op onze website met hun persoonlijke inloggegevens.
Medewerkers van onze NOBCO-Partners kunnen zich aanmelden door een account aan te maken of bij het al hebben van een account in te loggen met hun persoonlijke inloggegevens en gebruik te maken van de ontvangen ticketcode.

Sluiten