Over Vaksectie Teamcoaching: 'Werken met teams in het driestromenland'

Vaksectie Teamcoaching: 'Werken met teams in het driestromenland'

Deze bijeenkomst is vol. Tevens is de reservelijst ook vol en hierbij gesloten. Het is niet nodig om contact met ons hierover op te nemen met de vraag of er alsnog tickets te verkrijgen zijn. Vragen hierover worden niet in behandeling genomen.

Drie werkelijkheden
De lagen die we in groepswerk onderscheiden zijn enerzijds slechts abstracte constructen. We hebben nog niet echt een bovenstroom gezien of gemeten bijvoorbeeld, althans niet in teams. Maar het zijn anderzijds ook werkelijkheden waar we niet omheen kunnen. Wat er in jouw eigen binnenstroom wervelt is reëel op het moment dat je ineens een steek in je buik voelt bij wat er gebeurt in een team. En de ongezegde onderstroom kan voor teamleden levensecht voelen en heeft tastbare consequenties in de samenwerking.

Tijdens deze middag verkennen we samen met Martijn Vroemen (oprichter van Teamchange Academy en auteur van o.a. Handboek Teamcoaching) de samenhang van deze drie stromen. Martijn vertelt ook hoe je ermee kunt of zelfs ‘moet’ omgaan.

Drie kernwaarden
Na decennia gewerkt te hebben met groepen en teams is voor Martijn Vroemen dit vak inmiddels veel meer dan een professie. Het begeleiden van teams is een opdracht, gestoeld op waarden die er volgens hem echt toe doen. Daarom verheugt hij zich erop zijn drie kernwaarden met collega’s te delen en ze te verbinden met het driestromenland. Hopelijk raak je geïnspireerd om ook je eigen belang bij dit mooie vakgebied verder te onderzoeken.

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats in Soest.
Het exacte adres van de locatie wordt vermeldt in de bevestigingsmail die je ontvangt nadat je hebt aangemeld. Ook ontvang je het adres in de mail met praktische informatie, welke je 1 week voorafgaand de bijeenkomst ontvangt.

Inschrijven
Deelname is gratis en alleen voor NOBCO-aangeslotenen en medewerkers van NOBCO-Partners. Doe je mee? Schrijf je dan uiterlijk donderdag 6 juni 09.00 uur in via de knop rechts bovenaan deze pagina.

Annuleringsvoorwaarden
Voor deze bijeenkomst hanteren wij de volgende annuleringsvoorwaarden:
Ben je onverwachts verhinderd? Bij annulering na 6 juni 09.00 uur of afwezigheid zonder afmelding zijn we genoodzaakt je € 50,- exclusief btw in rekening te brengen voor gemaakte administratiekosten. Dit geldt ook bij afmelding of afwezigheid door ziekte of andere onvoorziene situaties. In dit geval wordt de gestuurde factuur voor jouw deelname dan niet gecrediteerd.

Beeldopnamen bij NOBCO-bijeenkomsten
Tijdens bijeenkomsten van NOBCO kunnen opnames en foto's worden gemaakt. Deelnemers geven door het registreren voor de bijeenkomst stilzwijgend toestemming aan NOBCO om video- en fotobeelden te maken en te publiceren. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Als je niet herkenbaar op foto’s of video's wilt staan, kunt je dit vooraf aangeven via het e-mailadres info@mosevents.nl of ter plekke aan de organisatoren van de bijeenkomst.

Dit geldt alleen voor beeldmateriaal dat gemaakt is door of in opdracht van NOBCO. Het kan voorkomen dat andere bezoekers foto’s of opnames maken, daar heeft NOBCO geen invloed op.

Aanmelden

Geen tickets beschikbaar.

Prijzen

Deelname is gratis en alleen voor NOBCO-coaches en medewerkers van NOBCO-Partners. 

NOBCO-leden kunnen zich aanmelden door in te loggen op onze website met hun persoonlijke inloggegevens.
Medewerkers van onze NOBCO-Partners kunnen zich aanmelden door een account aan te maken of bij het al hebben van een account in te loggen met hun persoonlijke inloggegevens en gebruik te maken van de ontvangen ticketcode.

Sluiten