Over Vaksectie Vitaliteit, stress & burn-out: 'We moeten breder kijken dan het individu'.

Vaksectie Vitaliteit, stress & burn-out: 'We moeten breder kijken dan het individu'.

Elke samenleving produceert haar eigen problemen, die onvermijdelijk te maken hebben met die maatschappij. Em. Prof. Dr. Paul Verhaeghe analyseert in deze workshop het huidig onbehagen en legt verrassende verbanden met stress en burn-out klachten. Dat doet hij aan de hand van zijn nieuwste boek Onbehagen (mei 2023).

Verhaeghe begon jaren geleden maatschappelijke invloeden op psychische stoornissen te bestuderen. En allengs leidde dat tot pittige analyses van de grote problemen in de mondiale samenleving. Hij is auteur van meerdere boeken over mens en maatschappij en kreeg grote bekendheid door zijn drieluik Identiteit, Autoriteit en Intimiteit.  

Lunch- en signeersessie
Aansluitend aan de workshop wordt een lunchbuffet aangeboden, inclusief een signeersessie. Het lunchbuffet bestaat uit broodjes, soep, vers sap en fruit. De lunch wordt voor een deel betaald door de vaksectie, maar deelnemers betalen zelf ook een kleine bijdrage. Deze bijdrage bedraagt €12,50. 

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats in Amsterdam.
Het exacte adres van de locatie wordt vermeldt in de bevestigingsmail die je ontvangt nadat je hebt aangemeld. Ook ontvang je het adres in de mail met praktische informatie, welke je 1 week voorafgaand de bijeenkomst ontvangt.

Inschrijven
Deelname is voor alle NOBCO-aangesloten en is gratis. Doe je mee? Er kunnen maximaal 100 personen meedoen, dus schrijf je snel in via de knop rechts bovenaan deze pagina. Inschrijven is mogelijk tot en met 28 mei.

Annuleringsvoorwaarden
Ben je op vrijdag 31 mei onverhoopt verhinderd? Afmelden kan tot 23 mei 17.00 uur via de e-mail.
Bij annulering na donderdag 23 mei 17:00 uur of afwezigheid zonder afmelding zijn wij genoodzaakt je € 45,- exclusief btw in rekening te brengen voor de gemaakte administratiekosten. 
Dit geldt ook bij afmelding of afwezigheid vanwege ziekte of ander onvoorziene situaties.

Beeldopnamen bij NOBCO-bijeenkomsten
Tijdens bijeenkomsten van NOBCO kunnen opnames en foto's worden gemaakt. Deelnemers geven door het registreren voor de bijeenkomst stilzwijgend toestemming aan NOBCO om video- en fotobeelden te maken en te publiceren. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Als je niet herkenbaar op foto’s of video's wilt staan, kun je dit vooraf aangeven via het e-mailadres info@mosevents.nl of ter plekke aan de organisatoren van de bijeenkomst.

Dit geldt alleen voor beeldmateriaal dat gemaakt is door of in opdracht van NOBCO. Het kan voorkomen dat andere bezoekers foto’s of opnames maken, daar heeft NOBCO geen invloed op.

Aanmelden

Geen tickets beschikbaar.

Prijzen

Deelname is alleen voor NOBCO-aangeslotenen en medewerkers van onze NOBCO-Partners.

NOBCO-aangeslotenen kunnen zich aanmelden door in te loggen op onze website met hun persoonlijke inloggegevens.
Medewerkers van onze NOBCO-Partners kunnen zich aanmelden door een account aan te maken of bij het al hebben van een account in te loggen met hun persoonlijke inloggegevens en gebruik te maken van de ontvangen ticketcode.

Sluiten