Over Vaksectie Vitaliteit, Stress en Burn-out Webinar 'Van burn-out naar levenszin; de natuurlijke ordening als helend principe'

Vaksectie Vitaliteit, Stress en Burn-out Webinar 'Van burn-out naar levenszin; de natuurlijke ordening als helend principe'

Dit webinar is vol. Tevens is de reservelijst ook vol en hierbij gesloten. Het is niet nodig om contact met ons hierover op te nemen met de vraag of er alsnog tickets te verkrijgen zijn. Vragen hierover worden niet in behandeling genomen.

Tijdens deze online interactieve workshop, gebaseerd op haar boek 'Van burnout naar levenszin', neemt Jane Alice Coerts je mee in de onderliggende thema’s die een rol spelen bij de gevoeligheid voor burn-out zoals niet-genomen rouw, plekverwarring en passie in de schaduw. Je verbreedt je kennis, én doet ervaring op: hoe spelen deze thema’s bij mij en hoe kan ik deze thema’s onderzoeken met mijn cliënten. Jane laat zien dat een holistische aanpak op de identiteitslaag leidt tot een diepgaande transformatie.

Inschrijven
Zie opmerking hierboven in het rood.

Annuleringsvoorwaarden
Ben je op maandag 25 maart onverhoopt verhinderd? Afmelden kan via de NOBCO-website tot vrijdag 22 maart 17.00 uur door in te loggen met je persoonlijke inloggegevens. Daarna is het alleen nog mogelijk om af te melden via e-mail.
Bij annulering na vrijdag 22 maart 17:00 uur of afwezigheid zonder afmelding zijn wij genoodzaakt je € 45,- exclusief btw in rekening te brengen voor de gemaakte administratiekosten. 
Dit geldt ook bij afmelding of afwezigheid vanwege ziekte of ander onvoorziene situaties.

Beeldopnamen bij NOBCO-bijeenkomsten
Tijdens bijeenkomsten van NOBCO kunnen opnames en foto's worden gemaakt. Deelnemers geven door het registreren voor de bijeenkomst stilzwijgend toestemming aan NOBCO om video- en fotobeelden te maken en te publiceren. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Als je niet herkenbaar op foto’s of video's wilt staan, kun je dit vooraf aangeven via het e-mailadres info@mosevents.nl of ter plekke aan de organisatoren van de bijeenkomst.

Dit geldt alleen voor beeldmateriaal dat gemaakt is door of in opdracht van NOBCO. Het kan voorkomen dat andere bezoekers foto’s of opnames maken, daar heeft NOBCO geen invloed op.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Deelname is gratis en alleen voor NOBCO-aangeslotenen en medewerkers van onze NOBCO-Partners.

NOBCO-aangeslotenen kunnen zich aanmelden door in te loggen op onze website met hun persoonlijke inloggegevens.
Medewerkers van onze NOBCO-Partners kunnen zich aanmelden door een account aan te maken of bij het al hebben van een account in te loggen met hun persoonlijke inloggegevens en gebruik te maken van de ontvangen ticketcode.

Sluiten