Over Vaksectie VNC: 'Natuurlijk in verbinding met de natuur in Bergen aan Zee'

Vaksectie VNC: 'Natuurlijk in verbinding met de natuur in Bergen aan Zee'

Je kent het misschien wel. Je staat ‘s ochtends vroeg op, kijkt even op je telefoon en vertrekt met de trein of auto naar je werk. Je komt op je werk aan, kruipt achter je computer en werkt als een malle. Als de klokt 17.00 uur tikt, verplaats je jezelf weer naar huis. Eenmaal thuis ga je kokkerellen, andere taken doen, een serietje kijken en naar bed. Maar wacht even! Hoeveel ben je nu buiten geweest? In hoeverre heb jij echt verbinding gehad met de natuur vandaag? Langs welke soort boom ben je gelopen? En waar komen de kruiden in je eten vandaan? 

Veel mensen komen tegenwoordig minder buiten en zijn minder bezig met de natuur, waardoor zij vervreemd raken van de natuur. Hierdoor hebben ze niet alleen minder kennis, maar ook minder positieve effecten van de natuur, zowel lichamelijk als mentaal (Noelle Aarts in de Levende Natuur, 2021). Dankzij de natuur kunnen we ervaringen verwerken, stress verminderen én meer met elkaar verbonden raken. Des te belangrijker om zo veel mogelijk met de natuur in verbinding te zijn dus. 

De Vaksectie Natuurcoaching (VNC) brengt de VNC-leden met dit voorjaarsevenement graag weer in verbinding met de natuur. Dit zullen we doen door middel van een wandeling met een gids die alles weet van de natuur in Bergen aan Zee. Na de bijeenkomst heb je niet alleen je kennis over de natuur vergroot, maar heb je ook positieve effecten op je welzijn ondervonden dankzij de natuur. Daarnaast heb je na de wandeling ideeën voor je werk als coach. 

Inschrijven
Deelname is alleen voor alle NOBCO-coaches die aangesloten zijn aan de Vaksectie Natuur Coaching en deelname is gratis. Doe je mee? Schrijf je dan in via de knop rechts bovenaan deze pagina.

Annuleringsvoorwaarden
Ben je op woensdag 17 april onverhoopt verhinderd?
Afmelden kan via de NOBCO-website tot 10 april 12.00 uur door in te loggen met je persoonlijke inloggegevens. Daarna is het alleen nog mogelijk om af te melden via e-mail.
Bij annulering na woensdag 10 april 12:00 uur of afwezigheid zonder afmelding zijn wij genoodzaakt je € 45,- exclusief btw in rekening te brengen voor de gemaakte administratiekosten. 
Dit geldt ook bij afmelding of afwezigheid vanwege ziekte of ander onvoorziene situaties.

Beeldopnamen bij NOBCO-bijeenkomsten
Tijdens bijeenkomsten van NOBCO kunnen opnames en foto's worden gemaakt. Deelnemers geven door het registreren voor de bijeenkomst stilzwijgend toestemming aan NOBCO om video- en fotobeelden te maken en te publiceren. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Als je niet herkenbaar op foto’s of video's wilt staan, kun je dit vooraf aangeven via het e-mailadres info@mosevents.nl of ter plekke aan de organisatoren van de bijeenkomst.

Dit geldt alleen voor beeldmateriaal dat gemaakt is door of in opdracht van NOBCO. Het kan voorkomen dat andere bezoekers foto’s of opnames maken, daar heeft NOBCO geen invloed op.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Alleen NOBCO/VNC-aangeslotenen kunnen zich aanmelden voor deze bijeenkomst door in te loggen op onze website met hun persoonlijke inloggegevens.

Sluiten