Over VEC-Voorjaarsbijeenkomst "Traumasporen binnen Executive Coaching"

VEC-Voorjaarsbijeenkomst "Traumasporen binnen Executive Coaching"

Op donderdag 4 april 2024 organiseert de VEC een bijeenkomst rond het thema Traumasporen binnen Executive Coaching. In je coachpraktijk krijg je ongetwijfeld te maken met moeilijke emoties, angst en gedragspatronen van cliënten die voortkomen uit hoe ze zich in hun vroegste jeugd hebben aangepast. Tijdens deze bijeenkomst horen we van een expert in het werken met trauma hoe we daarmee om kunnen gaan. Daarnaast leren we meer over het belang en de impact van Executive Coaching bij cruciale momenten in organisaties door de lens van een ervaren CEO.

Traumasporen en Pijnleiders
Onze spreekster Ien G.M. van der Pol neemt ons mee naar een plek waar we niet graag komen: trauma en pijn. Waarin verschilt trauma van stress en hoe herken je de sporen en patronen in je coachpraktijk? En belangrijker: hoe kunnen we ermee omgaan binnen een executive coach contract? Ien laat ons bovendien kennismaken met het fenomeen 'resonantie'. Je lijf weet wat jij vergeet. Het wordt hoe dan ook een interactieve én leerzame middag. 

Executive coaching op cruciale momenten door de lens van een ervaren CEO
Onze tweede spreker Dirk Tirez is een doorgewinterde executive met een grote staat van dienst op het gebied van leiderschap in verschillende rollen binnen de bedrijfs- en juridische wereld. Tijdens zijn bijna twee decennia durende ambtstermijn bij Bpost Group, een toonaangevende wereldwijde logistieke dienstverlener op het gebied van e-commerce, was hij Chief Executive Officer, op een cruciaal moment in de transformatie en groei van het bedrijf in 2021-2022.

Ben je erbij? 
Deze bijeenkomst is exclusief toegankelijk voor alle NOBCO-  aangesloten. We kijken ernaar uit om samen te zijn op deze inspirerende en leerzame bijeenkomst.
Het tarief voor deelnemers bedraagt € 50,- excl. 21 % BTW.

Graag nodigen we ook onze deelnemers uit voor het diner na afloop. De kosten hiervoor bedragen € 45,- incl. 9 % BTW. Hiervoor krijg je een twee gangen-diner, incl. twee drankjes en koffie en thee na.
Heb je een voedselallergie? Dan is het mogelijk om deze bij de aanmelding door te geven.

Je kunt je aanmelden uiterlijk donderdag 28 maart 09.00 uur in via de knop rechts bovenaan deze pagina.

Locatie
Soest; Locatiegegevens ontvang je in de bevestigingsmail na aanmelden.

Annuleringsvoorwaarden
Voor deze bijeenkomst hanteren wij de volgende annuleringsvoorwaarden:
Ben je onverwachts verhinderd? Bij annulering na 28 maart 09.00 uur of afwezigheid zonder afmelding zijn we genoodzaakt je € 50,- exclusief btw in rekening te brengen voor gemaakte administratiekosten. Dit geldt ook bij afmelding of afwezigheid door ziekte of andere onvoorziene situaties. In dit geval wordt de gestuurde factuur voor jouw deelname dan niet gecrediteerd.

Afmelden kan via alleen via het sturen van een e-mail.

Beeldopnamen bij NOBCO-bijeenkomsten
Tijdens bijeenkomsten van NOBCO kunnen opnames en foto's worden gemaakt. Deelnemers geven door het registreren voor de bijeenkomst stilzwijgend toestemming aan NOBCO om video- en fotobeelden te maken en te publiceren. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Als je niet herkenbaar op foto’s of video's wilt staan, kunt je dit vooraf aangeven via het e-mailadres info@mosevents.nl of ter plekke aan de organisatoren van de bijeenkomst.

Dit geldt alleen voor beeldmateriaal dat gemaakt is door of in opdracht van NOBCO. Het kan voorkomen dat andere bezoekers foto’s of opnames maken, daar heeft NOBCO geen invloed op.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Deelname is voor alle NOBCO-aangeslotenen.

NOBCO-aangeslotenen kunnen zich aanmelden door in te loggen op onze website met hun persoonlijke inloggegevens.
Bij het aanmelden hoef je geen ticketcode te vermelden.

Sluiten