Over 5 Day Trail Challenge voor coaches zonder een EQA-coachopleiding - Voorjaarseditie 2024

5 Day Trail Challenge voor coaches zonder een EQA-coachopleiding - Voorjaarseditie 2024

Ondersteuning bij jouw EIA aanvraag: een Trail Challenge voor coaches zonder een EQA-coachopleiding

Het is je vast niet ontgaan dat in de media veel berichten verschijnen over de wildgroei aan coaches en de roep om de kwaliteit van coaching aantoonbaar te maken. NOBCO heeft hier een internationaal erkend keurmerk voor: EIA-certificering. EIA staat voor EMCC Global Individual Accreditation, en is wereldwijd erkend als hét kwaliteitskeurmerk voor coaches.

Met een EIA-certificering laat je aan de markt zien dat jij garant staat voor kwaliteit en professionaliteit. Zo draag je bij aan de professionalisering van het coachvak. En zet je een prachtige stap in je persoonlijke ontwikkeling als coach.

Wil jij jouw individuele EIA-certificering behalen en doe je dit graag met wat begeleiding?

Voor wie is de 5 Day Trail Challenge
De 5DTC is een speciaal programma voor coaches die hun EIA willen behalen en géén EQA-geaccrediteerde coachopleiding hebben gevolgd. Zij hebben hierdoor geen vrijstellingen bij hun EIA-aanvraag. Dit betekent onder andere dat ze de acht competenties van het Competence Framework moeten aantonen. De 5DTC is een intensieve, uitdagende en leuke manier om jouw voornemen om een EIA aan te vragen nu écht op te pakken. Vijf keer 1,5 uur online, met tussenpozen van twee weken.

Heb je wél een EQA-geaccrediteerde coachopleiding gevolgd en wil je graag ondersteuning bij je EIA-aanvraag? Voor jou biedt NOBCO ondersteuning in de vorm van 5 Day Sprint Challenges. Vijf keer een uur online, gedurende één week. In de agenda zie je wanneer deze sprintweken plaatsvinden en kun je je hiervoor aanmelden.

Wat houdt de 5 Day Trail Challenge in
Tijdens een 5DTC kom je vijf maandagochtenden, verdeeld over 8 à 9 weken, anderhalf uur online bij elkaar met een kleine groep coaches én een ervaren assessor die je vaste begeleider is. Samen neem je alle stappen en onderdelen van een EIA-aanvraag door. Aan het einde van de trail weet je precies welk EIA-certificeringsniveau voor jou haalbaar is, wat je hiervoor nog moet doen en wanneer je je aanvraag kunt afronden. Kortom, je geeft een echte impuls aan jouw certificeringsaanvraag.

Wanneer kun je meedoen
In 2024 zijn er twee 5 Day Trail Challenges gepland:

  • Een voorjaarseditie op de maandagochtenden 8 april, 22 april, 13 mei, 27 mei en 10 juni.
  • Een najaarseditie op de maandagochtenden 14 oktober, 4 november, 18 november, 2 december en 16 december.

Per trail heb je gedurende 5 maandagochtenden een online meeting van 9.00 tot 10.30 uur met jouw groep en een vaste begeleider. Het is handig als je in deze periode wat extra tijd inplant om tussendoor aan je portfolio te werken.

Investering
Deelname aan de 5DTC kost € 175,- (excl. BTW). Bij aanmelding dien je direct te betalen en ontvang je een factuur.

Hiervoor ontvang je begeleiding tijdens de trail. Doel is dat je alles weet en begrijpt om een kansrijke EIA-aanvraag op het voor jou passende niveau in te dienen.

Let op: De kosten voor de certificering zelf zijn niet bij de 5DTC inbegrepen. Deze zijn voor initiële aanvragen zónder EQA-diploma:

 

EIA Foundation

EIA Practitioner

EIA Senior Practitioner

EIA Master Practitioner

Initiële EIA aanvraag zonder EQA-diploma

399 euro

499 euro

799 euro

899 euro

Deze tarieven zijn bedoeld voor de kosten van EMCC Global, de uitgever van het keurmerk waarvan NOBCO licentiehouder is; voor de begeleiding door certificeringsinstantie DNV (portal, nominale toetsing) en voor een vergoeding aan EIA-assessoren. Het keurmerk is vijf jaar geldig. De tarieven voor verlengingen en upgrades zijn lager en kun je terugvinden op de website van NOBCO. 

Let op: Als je binnen 6 maanden na deelname aan de 5DTC je aanvraag compleet indient ontvang je 10% korting op het certificeringstarief.

Aanmelden
Wil jij werk maken van je certificering als coach door middel van deelname aan een 5DTC? Meld je dan aan voor één van de trails. Als je bent ingelogd kan dat direct op deze pagina voor de voorjaarseditie. Aanmelden kan tot uiterlijk donderdag 28 maart 12.00 uur.

Wil je aanmelden voor de najaarseditie klik dan hier.

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn tijdens de sprintweek, hebben we een tweetal vragen. Op basis van jouw antwoorden maken we een de indeling van groepen. Bij de aanmelding dien je deze 2 vragen direct te beantwoorden.

Na je aanmelding ontvang je direct een mail met praktische informatie ter voorbereiding.
Uiterlijk een week voor het online event ontvang je een e-mail met o.a. de inloggegevens.

Annuleringsvoorwaarden
Heb je je aangemeld en ben je toch onverwacht verhinderd? Je kunt je tot twee weken voor de start per mail afmelden. Als je daarna nog annuleert ontvang je de deelnamekosten niet retour. Wel heb je dan de mogelijkheid om aan een volgende trail mee te doen. 
Dit geldt ook bij afmelding of afwezigheid vanwege ziekte of ander onvoorziene situaties.

Beeldopnamen bij NOBCO-bijeenkomsten
Tijdens bijeenkomsten van NOBCO kunnen opnames en foto's worden gemaakt. Deelnemers geven door het registreren voor de bijeenkomst stilzwijgend toestemming aan NOBCO om video- en fotobeelden te maken en te publiceren. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Als je niet herkenbaar op foto’s of video's wilt staan, kun je dit vooraf aangeven via het e-mailadres info@mosevents.nl of ter plekke aan de organisatoren van de bijeenkomst.

Dit geldt alleen voor beeldmateriaal dat gemaakt is door of in opdracht van NOBCO. Het kan voorkomen dat andere bezoekers foto’s of opnames maken, daar heeft NOBCO geen invloed op.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Deelname is alleen voor NOBCO-aangeslotenen.
Deelnametarief is exclusief BTW.

Sluiten