Over 5 Day Sprint Challenge naar EIA-certificering (voor NOBCO coaches met een EQA-diploma zonder EIA certificering) - 18 t/m 22 maart 2024

5 Day Sprint Challenge naar EIA-certificering (voor NOBCO coaches met een EQA-diploma zonder EIA certificering) - 18 t/m 22 maart 2024

Ondersteuning bij jouw EIA aanvraag: een sprintweek voor coaches mét een EQA-diploma

Het is je vast niet ontgaan dat in de media veel berichten verschijnen over de wildgroei aan coaches en over de roep om de kwaliteit van coaching aantoonbaar te maken. NOBCO heeft hier een internationaal erkend keurmerk voor: EIA-certificering. EIA staat voor EMCC Global Individual Accreditation, en is wereldwijd erkend als hét kwaliteitskeurmerk voor coaches.

Met een EIA-certificering laat je aan de markt zien dat jij garant staat voor kwaliteit en professionaliteit. Zo draag je bij aan de professionalisering van het coachvak. En zet je een prachtige stap in je persoonlijke ontwikkeling als coach.

Wil jij jouw individuele EIA-certificering behalen en doe je dit graag met wat begeleiding? Dan is de 5 Day Sprint Challenge wellicht iets voor jou.

Voor wie is de 5 Day Sprint Challenge
De 5DSC is een speciaal programma voor coaches die een EQA-geaccrediteerde coachopleiding hebben gevolgd en hun EIA willen behalen. Een EQA-diploma biedt vrijstellingen bij de EIA-aanvraag, waardoor een EIA-aanvraag minder werk is. Of jouw opleiding EQA-geaccrediteerd is zie je op je diploma. Hier staat dan een EQA-logo op.

Heb je géén EQA-diploma? Dan heb je géén vrijstellingen voor je EIA-aanvraag als coach. Voor jou biedt NOBCO de 5 Day Trail Challenge aan. Vijf keer 90 minuten online, verdeeld over 9 weken. In de agenda zie je wanneer de trails plaatsvinden en kun je je hiervoor aanmelden.

Wat houdt de 5 Day Sprint Challenge in
Tijdens de 5DSC kom je vijf achtereenvolgende dagen van 9:00 tot 10:00 uur online bij elkaar met een kleine groep coaches én een vaste begeleider. Samen neem je alle stappen en onderdelen van een EIA-aanvraag door. Aan het einde van de week weet je precies welk EIA-certificeringsniveau voor jou haalbaar is, wat je hiervoor nog moet doen en wanneer je je aanvraag kunt afronden. Kortom, je geeft een echte impuls aan jouw certificeringsaanvraag.

De ervaringen van de deelnemers aan eerdere sprintweken waren positief. Een greep uit hun reacties:

‘Inspirerend, gestructureerde opbouw’

‘Heel waardevol en fijne begeleiding. Heb nu de handvatten echt te gaan certificeren.’

‘Duidelijkheid - verbinding – inspirerend’

‘Van een hele brij naar structuur van het EIA proces, ik weet nu beter hoe te reflecteren en heb meer inzicht gekregen in mijn handelen en ook mijn ontwikkelpunten.’

Meer ervaringen van coaches die hebben meegedaan aan de eerste 5 Day Sprint Challenge lees je hier: https://www.nobco.nl/nieuws/ervaringen-van-nederlands-eerste-5-day-sprint-challenge.

Wanneer kun je meedoen
In 2024 zijn er twee 5 Day Sprint Challenges gepland:

  • 18 t/m 22 maart
  • 23 t/m 27 september

In deze week heb je elke werkdag van 9.00 tot 10.00 uur een online meeting met jouw sprintgroep. Het is handig als je in deze week wat extra tijd inplant om meteen aan je portfolio te werken.

Investering
Deelname aan de 5DSC kost € 125,- (excl. BTW). Bij aanmelding dien je direct te betalen en ontvang je een factuur.

Let op: De tarieven voor de certificering zelf zijn niet bij de 5DSC inbegrepen. Deze zijn voor initiële aanvragen:

 

EIA Foundation

EIA Practitioner

EIA Senior Practitioner

EIA Master Practitioner

Initiële EIA aanvraag mét recent EQA-diploma

295 euro

399 euro

699 euro

799 euro

Initiële EIA aanvraag mét EQA-diploma ouder dan 2 jaar

336 euro

434 euro

727 euro

825 euro

Deze tarieven zijn bedoeld voor de kosten van EMCC Global, de uitgever van het keurmerk waarvan NOBCO licentiehouder is; voor de begeleiding door certificeringsinstantie DNV (portal, nominale toetsing) en voor een vergoeding aan EIA-assessoren. Het keurmerk is vijf jaar geldig. De tarieven voor verlengingen en upgrades zijn lager en kun je terugvinden op de website van NOBCO.  

Let op: Als je binnen 6 maanden na deelname aan de 5DSC je aanvraag compleet indient, ontvang je 10% korting op het certificeringstarief.

Aanmelden
Wil jij werk maken van je certificering als coach en heb je zin  om dat via deelname aan een 5DSC te doen? Meld je dan aan voor één van de sprintweken. Als je bent ingelogd kan dat direct op deze pagina voor de week 18 t/m 22 maart. Wil je aanmelden voor de week van 23 t/m 27 september klik dan hier.
Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn tijdens de sprintweek, hebben we een vijftal vragen. Op basis van jouw antwoorden maken we een de indeling van groepen. Bij de aanmelding dien je deze 5 vragen direct te beantwoorden.

Na je aanmelding ontvang je direct een mail met praktische informatie ter voorbereiding.
Uiterlijk een week voor het online event ontvang je een e-mail met o.a. de inloggegevens.

Je kunt je uiterlijk aanmelden tot 8 maart as 12.00 uur.

Annuleringsvoorwaarden
Heb je je aangemeld en ben je toch onverwacht verhinderd? Je kunt je tot twee weken voor de start per mail afmelden. Wanneer je daarna annuleert, ontvang je de deelnamekosten niet retour. Wel heb je dan de mogelijkheid om aan een volgende sprintweek mee te doen. 
Dit geldt ook bij afmelding of afwezigheid vanwege ziekte of andere onvoorziene situaties.

Beeldopnamen bij NOBCO-bijeenkomsten
Tijdens bijeenkomsten van NOBCO kunnen opnames en foto's worden gemaakt. Deelnemers geven door het registreren voor de bijeenkomst stilzwijgend toestemming aan NOBCO om video- en fotobeelden te maken en te publiceren. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Als je niet herkenbaar op foto’s of video's wilt staan, kun je dit vooraf aangeven via het e-mailadres info@mosevents.nl of ter plekke aan de organisatoren van de bijeenkomst.

Dit geldt alleen voor beeldmateriaal dat gemaakt is door of in opdracht van NOBCO. Het kan voorkomen dat andere bezoekers foto’s of opnames maken, daar heeft NOBCO geen invloed op.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Deelname is alleen voor NOBCO-aangeslotenen.
Deelnametarief is exclusief BTW.

Sluiten