Over Nieuwjaarsbijeenkomst - met Erik de Haan

Nieuwjaarsbijeenkomst - met Erik de Haan

 

Op 17 januari 2020 staat de NOBCO-nieuwjaarsbijeenkomst op de agenda. Dit keer trakteren we je op een heerlijk ontbijt, is er weer alle gelegenheid om met je collega-coaches te toosten op het nieuwe jaar én hebben we de winnaar van de EMCC Research Award 2019 Erik de Haan uitgenodigd voor een inspirerende aftrap van 2020!

Erik de Haan is betrokken bij twee recente experimenten waarin allerlei significante resultaten zijn gevonden die door coaching zijn verkregen. Voor het eerst toont onderzoek aan dat coaching in het bijzonder geschikt is voor top-leidinggevenden en hun ‘schaduw’. Met beter nieuws kunnen we 2020 niet beginnen! Erik geeft een interactieve presentatie waarin hij spreekt over het onderzoek, afgewisseld met drie korte oefeningen.

Over Erik de Haan
Erik heeft meer dan vijfentwintig jaar ervaring in organisatorische en persoonlijke ontwikkeling. Met zijn bovenmatige interesse voor wat mensen beweegt en motiveert, en met een sterk analytisch vermogen, begeleidt hij mensen in hun zoektocht naar wat 'juist en rechtvaardig' is voor henzelf en voor anderen in hun organisatie. Het zoeken naar en overtuigen van de persoonlijke betrokkenheid van mensen is volgens hem een belangrijke voorwaarde voor verandering en ontwikkeling. Erik is directeur van het Ashridge Centre for Coaching bij de Ashridge Business School en hoogleraar organisatieontwikkeling aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Hij schreef meer dan honderdtachtig artikelen en twaalf boeken.

Programma
- inloop vanaf (!) 09.00 uur, er wordt een overheerlijk ontbijt geserveerd;
- start om 10.00 uur met uitreiking van de NOBCO-Quality Award;
- 10.10 uur update beleidsplan door NOBCO-bestuur;
- 10.30 tot 12.00 uur Erik de Haan, directeur Ashridge Centre for Coaching en hoogleraar organisatieontwikkeling aan de VU;
- 12.00 uur afsluiting met voor de liefhebbers een kop koffie en iets lekkers.

Bijzonderheden
- Ontbijten vooraf is niet nodig, er wordt een ‘walk-in breakfast’ aangeboden.
- Parkeren kan zowel in Parkeergarage Stadhuis (snel vol), Sint-Jorisplein, Koestraat (5 minuten lopen) of Asch van Wijckstraat (ook op 5 minuten lopen).
- Station Amersfoort is op loopafstand +/- 12 minuten lopen en er stoppen meerdere bussen voor het Stadhuis, aan de Stadsring.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Sluiten