Over NOBCO-Nieuwjaarsbijeenkomst

NOBCO-Nieuwjaarsbijeenkomst

Coaching werkt, vanzelfsprekend!?

Op 12 januari 2024 trappen we het nieuwe jaar af met een bijeenkomst waarin ons jaar-thema centraal staat: Coaching werkt! Tijdens de bijeenkomst is er naast een terugblik op 2023, vooral ruimte voor het nieuwe NOBCO coachjaar.

Thema 2024: Coaching Werkt!
Maatschappelijk impact staat in 2024 centraal. We onderstrepen dat met een statement: ‘Coaching werkt!’. Dit jaar leggen we de focus op de cruciale vraag ‘wanneer en waarom werkt coaching?’. Onze inzet gaat daarbij verder dan alleen theoretische discussies; we bundelen en verspreiden kennis op basis van onze professionele ervaring en dagen onszelf uit om te onderzoeken en reflecteren.

Coaching biedt allerlei kansen en gedreven door onze missie treden we in 2024 naar buiten om de effecten van coaching verder onder de aandacht te brengen in de maatschappij. Coaching is tenslotte veel meer dan alleen een instrument voor persoonlijke ontwikkeling. Het draagt bij aan het welzijn van individuen en maakt zaken inzichtelijk en bespreekbaar. En precies op dat vlak ligt onze maatschappelijke impact. Professionele coaching maakt het verschil voor zowel individuen als organisaties, met tastbare resultaten op persoonlijke en professionele vraagstukken.

Wat kun jij zelf ondernemen?
De bijeenkomst staat in het teken van wat coaches zélf kunnen ondernemen. We omarmen de gedachte dat niet alles hoeft te worden onderzocht of bewezen. Het draait om zelfreflectie op onze professionaliteit. We erkennen dat ons vak meer is dan het voeren van goede gesprekken. Maar wat betekent dat voor jou als coach? Door ons te richten op de professionaliteit van de individuele coach, vormen we samen een community met een heldere boodschap.

Het jaarthema ‘Coaching Werkt!’ beslaat twee facetten: enerzijds het vermogen om jezelf als coach te presenteren en anderzijds onze positie in de maatschappij, gekoppeld aan ons reflectievermogen als coach.

Spreken als een baas
Een hoogtepunt van de dag is de presentatie van Joop Wolters, van "Spreken als een baas" Team - Het Sprekerscollectief. Hij gaat ons prikkelen en inspireren op het gebied van spreken, presenteren, het maken van een sterke eerste indruk, het opbouwen van een krachtig verhaal en het verkopen zonder als verkoper over te komen. Ongeacht of je voor 8 mensen aan een vergadertafel spreekt of voor 250 collega’s tijdens een inspiratiesessie, hij deelt inzichten om van die spanning en zenuwen een soort van positieve ‘Sinterklaasspanning’ te maken.

Inge Diepman is ook dit jaar weer onze dagvoorzitter. Marieke Jellema opent de dag met een terugblik op het afgelopen jaar en een vooruitblik op wat komen gaat. En natuurlijk staat ook de uitreiking van de NOBCO Quality Award op de agenda.

We kijken ernaar uit om samen met jou het nieuwe coachjaar af te trappen en  een inspirerende en verrijkende dag te beleven.
Ben je erbij?

Locatie
Amsterdam; Locatiegegevens worden vermeldt in de mail met praktische informatie, die je uiterlijk 1 week voorafgaand de bijeenkomst ontvangt.

Aanmelden
Schuif jij ook aan? Noteer 12 januari in je agenda en meld je aan voor 10 januari, 10:00 uur!
Leden kunnen zich alleen aanmelden door rechtsbovenin dit scherm in te loggen met jouw NOBCO-account.
Na jouw aanmelding ontvang je uiterlijk een week voor het event een email met daarin meer praktische informatie over je deelname.

Wanneer deelnemers zich registreren, verbinden zij zich ertoe om deel te nemen en nemen zij de verantwoordelijkheid op zich voor de tijd, middelen en kansen op de wachtlijst die verloren gaan als ze zich niet tijdig afmelden.

Kosten
NOBCO-coaches kunnen gratis deelnemen

Annuleringsvoorwaarden
Voor deze bijeenkomst hanteren wij de volgende annuleringsvoorwaarden:
Ben je verhinderd? Bij annulering na vrijdag 5 januari, 17:00 uur of afwezigheid zonder afmelding zijn we genoodzaakt je € 45,- exclusief btw in rekening te brengen voor gemaakte administratiekosten.

Beeldopnamen bij NOBCO-bijeenkomsten
Tijdens bijeenkomsten van NOBCO kunnen opnames en foto's worden gemaakt. Deelnemers geven door het registreren voor de bijeenkomst stilzwijgend toestemming aan NOBCO om video- en fotobeelden te maken en te publiceren. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Als u niet herkenbaar op foto’s of video's wilt staan, kunt u dit vooraf aangeven via het e-mailadres info@mosevents.nl of ter plekke aan de organisatoren van de bijeenkomst.

Dit geldt alleen voor beeldmateriaal dat gemaakt is door of in opdracht van NOBCO. Het kan voorkomen dat andere bezoekers foto’s of opnames maken, daar heeft NOBCO geen invloed op.

Aanmelden

Log in om te zien welke tickets voor jou beschikbaar zijn.

Ja, ik wil inloggen

Prijzen

Deelname is alleen voor NOBCO-leden.

Sluiten